Wat kan ik mijn kind het beste voor kleding aangeven?

De uitdrukking van je kind op de foto is belangrijker dan de kleding! Maar als je op kleding let, dan is het volgende van belang. Hoe rustiger de kleding, hoe beter. Zorg daarom dat ze iets lichts aan hebben, zonder opdrukken of strepen en ruiten. Wit, licht blauw, roze of beige doen het prima. Mocht je voor een “knal” kleurenfoto kiezen, dan is felroze of felblauw ook erg leuk! Bedenk dus goed van tevoren wat voor een soort foto je wilt. Ik heb voorbeelden genoeg op mijn site staan. Baby’s kunnen ook goed bloot op de foto of in een rompertje zonder mouwtjes. Altijd schattig!!

 

Mogen de ouders ook op de foto?

Uiteraard mag dit! Let op dat ook jullie kleding past bij die van je kind(eren). Vaak hebben ouders  veel foto’s van de kinderen, maar weinig van de kinderen samen met de ouders!

 

Wat als het slecht weer is op de dag van de afspraak?

Voor een binnensessie is dit uiteraard geen probleem. Als het om een familie- of groepsfoto gaat, dan verzetten we deze afspraak gewoon! Mocht dit niet kunnen in verband met familieleden van ver of een feest, dan vinden we in overleg altijd wel een oplossing.  

 

Wat als mijn kind ziek is op de dag van de reportage?

Geen probleem, afspraak wordt verzet!

 

Op welke dagen en tijden wordt er gefotografeerd?

Binnensessies kunnen de hele dag, van maandag t/m zaterdag. De zondag fotografeer ik alleen voor familie (groepen) en geboortekaartjes. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Denk wel even aan het daglicht dat ik nodig heb!

Dus in het voor- en najaar niet te laat in de middag.

 

Kan ik ook een reportage cadeau doen?

Altijd een leuk cadeau om te krijgen! Bijvoorbeeld als kraamcadeau! Bel of mail mij even voor de mogelijkheden.

 

Hoe werkt het met betalen?

Als de foto's klaar zijn, zit er een nota bij de reportage waarin ik je vraag deze binnen 14 dagen te voldoen. Ook nabestellingen zijn voorzien van een nota.

joek slijkerman fotografie - uw fotograaf in de regio - anna paulowna - den helder - schagen - hollands kroon - texel - julianadorp

               MOOI    PUUR